Innovatie bij Envu

Envu is een innovatief bedrijf met een lange onderzoekstraditie. Wat ons van de concurrentie onderscheidt is niet dat wij al erg lang (meer dan 150 jaar om precies te zijn) met succes innoveren. Het zit hem ook niet in hoe fraai onze moleculen zijn, of het IQ van onze onderzoekers.

Print page

Het verschil is hoe wij innovatie benaderen in de Environmental Science-markt: ons vermogen om in uw schoenen te staan. Totdat wij een dag van uw leven meemaken, met u praten over wat uw werk makkelijker zou maken of wat voor u problemen zou oplossen, brengen we nog geen minuut in het laboratorium door.

De klant staat bij onze innovatie centraal

Gebruikers zijn partners in het hele ontwikkelingsproces. Feedback van klanten tijdens grasdemo's of het testen van prototypes van applicaties door bestrijders van ongedierte en ziekteoverbrengers in verschillende markten zijn onmisbaar voor het vaststellen van de voordelen, beperkingen en mogelijkheden van onze ontwikkelingskandidaten.

Investeren in 'oplossingsgerichte' innovatie

Om de problemen en kansen van uw bedrijf goed te begrijpen, moeten we die door uw ogen zien.

Door een dag met u door te brengen, kunnen wij van klanten horen met welke problemen zij in hun dagelijks werk worden geconfronteerd. Het geeft ons ontwikkelingsteam onmisbare stof tot nadenken, waarna wij op zoek gaan naar echte oplossingen voor de problemen waar u het meeste last van heeft.

Klantadviesraden

Regelmatige suggesties van klanten voor de Environmental Science-markt en onze producten helpen ons om bestaande producten steeds te verbeteren maar leveren ook veel ideeën op voor nieuwe producten, verpakkingen, toepassingen en diensten die een betere toekomst voor uw bedrijf mogelijk maken.

Wereldwijde problemen oplossen - op lokaal niveau

Envu Environmental Science heeft een wereldwijd en actief netwerk van ontwikkelingspecialisten. Met ontwikkelingscentra in de Verenigde Staten, Duitsland en Brazilië, en innovatiehubs in India en China ontwikkelen wij oplossingen in uw directe omgeving.

Overtuigende resultaten

Innovaties die gemak, veiligheid en eenvoud bieden, zijn de sleutels tot onze groei in de toekomst. Wij geloven in samenwerking met onze klanten om succes te bereiken. Daarom investeren wij voortdurend in de nieuwste wetenschap en technologie en zetten wij ons in voor de ontwikkeling van superieure en duurzame oplossingen voor de toekomst van uw bedrijf.