Waarom Harmonix Rodent Paste?

// Nieuw werkingsmechanisme  

Harmonix Rodent Paste heeft een werkingsmechanisme dat volledig verschilt van AVK’s.
Het lichaam van mens en dier produceert van nature vitamine D3, die een rol speelt bij verkalking doordat het ervoor zorgt dat calcium in het bloed wordt opgenomen. Bij een normale dosering gebeurt de opname van calcium ter hoogte van de (dunne) darm en vindt de afzetting van kalk plaats in het botweefsel. Bij overdosering (een opname van Harmonix Rodent Paste) verhoogt cholecalciferol het calciumgehalte. Het teveel aan calcium of hypercalciëmie zal vooral schade toebrengen aan de nieren en de lever. Na een tijd vervullen de organen hun functie niet meer, stopt het dier met eten en sterft het enkele dagen later. Lees hier meer over de nieuwe aanpak.

// Resistentiebreker

Resistente knaagdieren zijn knaagdieren die niet of nauwelijks bloedstollingsverschijnselen vertonen bij het opnemen van traditionele anticoagulantia. In deze gevallen biedt Harmonix Rodent Paste een oplossing gezien de werkwijze van het middel volledig anders is dan de traditionele AVK’s.

// Stop feeding effect

Het stop feeding effect van Harmonix Rodent Paste zorgt ervoor dat ratten en muizen stoppen met zich te voeden. Zo kan er tot 50% lokaas bespaart worden en wordt schade door knaagdieren eerder gestopt, gezien hun zoektocht naar voedsel sterk vermindert.


Gratis whitepaper: doorbreken resistente knaagdieren populaties

Download hier

Benieuwd naar de revolutionaire aanpak van Harmonix Rodent Paste? Bekijk hier